Εστιατόρια

Τα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου Kriti Beach προσφέρουν μία απογειωτική γευστική εμπειρία εμπνευσμένη από την τοπική κουζίνα. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την πιο νόστιμη μεσογειακή κουζίνα, γεύσεις από όλο τον κόσμο, εξωτικά κοκτέιλ, τοπικά κρασιά, ελαφριά γεύματα ή το απογευματινό σας τσάι.

Εστιατόριο «Θαλασσί»

Το εστιατόριό μας στο ισόγειο έχει ξεχωριστό στυλ και προσφέρει πιάτα με γαστρονομικές επιρροές από όλο τον κόσμο. Με βραδινό μπουφέ, τοπικά πιάτα στην «Κρητική Γωνιά» μας, θεματικά μενού και «ζωντανή μαγειρική», όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τους σεφ μας να ετοιμάζουν για εσάς μια ποικιλία πιάτων από το μενού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εστιατόριο «Χίμαιρα»

Μία «κόλαση» ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων - η «Χίμαιρα» πήρε το όνομά της από ένα μυθικό λιοντάρι που εξέπνεε φωτιά. Λέγεται ότι το θηρίο τρομοκρατούσε την ύπαιθρο της Λυκίας, ενώ πιστεύεται ότι γεννήθηκε στην Κρήτη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπαρ «Αρμενιστής»

Στον «Αρμενιστή» μπορείτε να απολαύσετε à la carte ένα πλούσιο μεσημεριανό μενού, να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα με ένα παγωμένο ποτό μαζί με μεσογειακά ορεκτικά και σνακ ή να παραγγείλετε ένα από τα διαχρονικά και μοναδικά κοκτέιλ μας, εκλεκτά κρασιά ή δροσιστικές μπίρες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΣΠΑ
ΕΣΠΑ